zondag 26 september 2010

Eat Biological - menu 003




Het was genieten gisterenavond - al spreek ik als kok :)

  • voor: crostini gemaakt met een pavé van Niemeijer met rozemarijn met daarop een plakje kort verwarmde rosbief met daar weer op een zelfgemaakte marmelade van rode uien;
  • hoofd: een mooi saltimbocca alla Romana - een dun kalfslapje met parmaham en salie; opgerold gebakken. Daarbij een kleine salade van rucola met een dressing van olijfolie en citroenzest getopt met grof gehakte pistachenoten;
  • na: een toetje van drie lagen. Onderop slagroom, in het midden en soort ijskoffie met ijskristallen en bovenop slagroom met pistachenootjes.
Heerlijk gegeten; ikzelf ben met name te spreken over het voorgerecht. De marmelade was heerlijk! Het voorbereiden van de saltimbocca is een geweldig - en simpel - werkje en het eindresultaat is eigenlijk altijd goed met geweldige lagen en kleuren.

Dinsdag een review van B.

M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Eat Biological Bio